2014. március 16., vasárnap

ELKÖLTÖZTÜNK!!!

A mai naptól a Tanuljunk Nógrádban blog átköltözött a http://tanuljunknogradban.hu/ címre. A további bejegyzéseket, itt találhatjátok.

Remélem, hogy továbbra is nyomon követitek az írásaimat! Mindenkinek nagyon köszönöm az eddigi bizalmat és bízom benne, hogy a jövőben is sikerül olyan tartalmakat feltöltenem, amiket szívesen olvastok.

Az új oldal megtekintéséhez katt ide.

Szép napot Mindenkinek!

2014. március 5., szerda

Tárd ki a szíved!

Valóban igaz a mondás, hogy ha kitárod a szíved, olyan apró csodák találnak Rád, amire addig gondolni sem mertél.

Amikor 9 éve hazaköltöztünk, nap mint nap azzal kellett szembesülnünk, hogy a világ szomorú. Az emberek szegények, megkeseredettek és pesszimistán látják a jövőt. Egy idő után felvettük ezt a ritmust. Mi is elkezdtünk panaszkodni, mindenen bosszankodni és negatívan látni a világot. Mindenki így tett körülöttünk, ez szinte már természetessé vált, így mi sem akartunk kilógni a sorból.

Aztán azt vettük észre, hogy minden szürke lett. Szinte visszafordíthatatlanul beleolvadtunk a környezet hangulatába. Nem tudtuk, mi is történik pontosan, csak azt éreztük, hogy itt a helyzet reménytelen és nem lehet mást tenni, mint sodródni az árral. Próbáltunk változtatni.

A folytatásért katt ide.

2014. március 4., kedd

Minden, ami papír...

Már gyermekként imádtam a papírokat, füzeteket, noteszeket. Mindent gyűjtöttem, ami papírból volt. Képeslapokat, levélpapírokat, szalvétát.

A boltokban mindig megcsodáltam az új naptár és határidőnapló kollekciót.

Ha nyaralni mentünk, nekem nem a játékaimat kellett külön kis táskába összekészíteni, hanem ahogy a szüleim mondták az "irodámat". :)

A mai napig lelkesen válogatok a szebbnél-szebb iroda- és tanszerek között.

A folytatásért katt ide.