2013. november 3., vasárnap

Hangolódjunk a hétfőre! # 3

Állítsuk feje tetejére a világot! Kezdjük el szeretni a hétfőt!

Egy kezdeményezés, hogy vasárnaponként közösen próbáljunk meg ráhangolódni a hétfőre. Ehhez a Ti segítségetekre is szükség van! Várom az ötleteket és javaslatokat, hogy miként lehetne izgatottan várni az új hét kezdetét.

Ma ismét vasárnap van! Így a pihenés mellett, van még egy feladatunk! Hangolódjunk a hétfőre! Ma csak két dolgot szeretnék megosztani Veletek!
Az első: Reggel, bárkivel találkozol, mosolyogj rá, és kívánj neki Vidám, mosolygós szép hétfőt! Próbáljátok ki, és meglátjátok, működik. Már azon felderül a kedvetek, hogy mások milyen arcot vágnak, hogy "Te miért is örülsz a hétfőnek?" :)
A második: egy kis változtatás hétfő reggelre. Húzd az órát 10-15 perccel korábbra! Mindenképp kellni kell a hétvégi lustálkodás után. Meg sem fogod érezni, hogy előbb csörren az óra. Mégis, marad még pár nyugodt perced elolvasni reggelről egy rövid cikket, pár oldalt a kedvenc könyvedből, a reggeli híreket, bármit. Csupán 10 perc, mégis nagyon sokat jelent. Az egész napod más lesz! Kipróbáljátok? :)

Ha van más tippetek, osszátok meg itt a blogon, vagy a Facebookon. Szép hetet Mindenkinek!



Nincsenek megjegyzések: