2013. július 28., vasárnap

Van megoldás!


- El vagy keseredve, mert nem sikerült a felvételid?
- Nem jelentkeztél főiskolára/egyetemre, de mégis szeretnél továbbtanulni?
- Nincs állásod, és még nem vagy 21 éves?
- Szakmai képzést keresel, esetleg a nyelvtudásodat szeretnéd fejleszteni?
- Tanulni szeretnél, de még nem tudod, hogy mit?
Jó hírem van számodra: van megoldás! Jelentkezz a J. L. Seagull Szakképző Iskola ingyenes képzéseire. Ne bánkódj, hogy nem sikerült a felvételi. Használd ki a lehetőségeket és töltsd el hasznosan ezt az 1 évet!
"Egy ajtó, ha zárul, máshol száz új tárul!"
Talán nem véletlenül alakult így az életed. Lásd meg a dolgok jó oldalát! Újra beülhetsz az iskolapadba! Új barátokra, értékes kapcsolatokra tehetsz szert! Most lehetőség van arra, hogy 1 év alatt elvégezz egy 2 éves képzést. Emellett 120 óra ingyen nyelvi képzésben részesülhetsz. Ha van még energiád, önszorgalmad, emelt óraszámban tanulhatsz egy nyelvet, és készülhetsz a nyelvvizsgára. Jól hangzik, nem? A diplomának most már szinte minden főiskolán alapfeltétele a nyelvvizsga. Miért ne készülhetnél rá időben?
Az induló képzésekről részletes tájékoztatót itt találsz:

http://www.seagull.hu/wordpress/wp/?page_id=159

Személyes érdeklődésre is van lehetőség. Az iskolában (Salgótarján, Meredek út 9.) minden pénteken 11 órától tájékoztatót tartanak az induló képzésekről. Ha a képzésekkel kapcsolatban további kérdéseid merülnének fel, írj a tanuljunknogradban@gmail.com-ra, és örömmel segítek. Jó tanulást!

Nincsenek megjegyzések: